TULE MEILLE PROJEKTI-/MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI!

Yhtiömme NordGuide Oy koordinoi ja johtaa merkittävää, monivuotista Kolarctic Food Refining CBC Project -rajayhteistyöhanketta (www.kolarcticfood.com), jonka puitteissa olemme asiantuntijoiden voimin valmentaneet kumppaneitamme ja kehittäneet yhdessä monenlaisia poronliha- ja metsämarjatuotteita. Yhtiömme varsin pienestä koosta huolimatta olemme tärkeä toimija yhteistyökumppaneillemme.

Olemme hankkeemme toteuttamisessa nyt siinä vaiheessa, että on aika ryhtyä avaamaan markkinoita yhteisille tuotteille. Hanketyön aikana olemme havainneet myös muita yhteistyömahdollisuuksia, joten tuote- ja palvelurepertuaarimme tulee olemaan varsin laaja, eikä kysymys siis tule olemaan pelkästään elintarvikkeiden myynnistä.

Etsimme sinua, ennakkoluulotonta, työtä pelkäämätöntä ja myyntihenkistä osaajaa, projekti-/myyntipäälliköksemme. Työ on aluksi määräaikainen (12 kuukautta), jona aikana näytät meille ja kumppaneillemme kykysi.

Tarjoamme sinulle

+ mielenkiintoiset myynnin kehittämistehtävät, jossa selkeät päämäärät,

+ mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn, jossa kuitenkin

+ asiantuntijoiden vahva tuki ja kannustus sekä

+ onnistuessasi työssäsi ja niin halutessasi mahdollisuuden tulla osakkaaksi yhdessä kehittämäämme liiketoimintaan.

Uskomme, että tämän tehtävän menestyksekkäässä hoidossa auttaa, mikäli sinulla on

+ myyntihenkisyyttä ja halu myydä tuotteita tai palveluja,

+ kokemusta myyntityöstä ja/tai myynnin kehittämistyöstä,

+ halu onnistua työssäsi ja

+ suomen kielen lisäksi ainakin hyvä englannin kielitaito, myös venäjän kielen taito olisi eduksi.

Työ edellyttää matkustamista. Yhtiömme toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta työn voi ainakin osittain suorittaa myös etänä.

Kiinnostuitko? Jos kyllä, niin lähetä meille viimeistään keskiviikkoon 10.2.2021 klo 12.00 mennessä hakemuksesi ansioluetteloineen, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, että miksi juuri sinä olisit meille se sopivin henkilö. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Ari Huhtala, NordGuide Oy, +358 40 0691 449, ari.huhtala(at)nordconsult.fiwww.nordguide.fi.

YRITTÄJÄ! ONKO SINULLA JOKIN ONGELMA TAI HYVÄ YRITYSIDEA, JONKA HALUAISIT TOTEUTTAA?

Tarvitsisitko asiasta sparraussession omalla kielelläsi?

Haittaako jokin ongelma yritystoimintaasi, vai onko sinulla mahdollisesti jokin hyvä yritysidea, josta haluaisit keskustella omalla kielelläsi jonkun yritystoimintaan perehtyneen, kokeneen asiantuntijan kanssa? Kysymyksesi voi liittyä yritystoimintasi kannattavuuteen, uuteen yritysideaan, verotukseen, rahoitukseen, sopimusasioihin tai vaikkapa saatavien perintään, mutta koet, että et saa sinänsä hyvältä kirjanpitäjältäsi neuvoja tällaisissa asioissa. Silloin sinulle voisi olla hyötyä sparraus- ja/tai ongelmanratkaisusessiosta omalla kielelläsi kokeneen, yritystoimintaan perehtyneen ammattilaisen kanssa.

Yhden tunnin sessio kokeneen yritysammattilaisen kanssa maksaa 120 euroa + arvonlisävero eli yhteensä 148,80 euroa. Tuo tunti ja nämä käyttämäsi eurot saattavat hyvinkin osoittautua erittäin arvokkaiksi sinulle ja yritystoiminnallesi.

Ota yhteyttä niin sovimme tapaamisesta! Konsultointisessio voidaan toteuttaa joko henkilökohtaisena tapaamisena toimistollamme Itäkeskuksessa Helsingissä tai sitten etänä eli videoneuvotteluna.

Senior Advisor Ari Huhtala, NordGuide Oy, puh. +358 40 0691 449.

MYYNNISSÄ MIELENKIINTOISIA YRITYKSIÄ SUOMESSA

  1. Automaalaamo- ja korjausverstas

Helsingissä toimiva autojen korjausverstas, jonka palveluihin kuuluu:

  • autojen maalaukset,
  • autojen peltikorjaukset,
  • autojen muoviosakorjaukset,
  • autojen sähkötyöt,
  • autojen katsastuskorjaukset ja
  • autojen kolarikorjaukset.

Yhtiössä on vakituisessa työssä 3 työntekijää ja liikevaihto n. 200 000 €. Kysyntää yrityksen palveluille on enemmänkin, joten sen liiketoimintaa olisi mahdollisuutta laajentaa, kunhan yhtiöön otetaan lisää ammattitaitoisia työntekijöitä. Yhtiöllä on korjausverstas hyvällä paikalla Helsingissä ja sillä on työtään varten tarpeellinen kalusto ja työkalut. Yhtiön liiketoiminta antaa mahdollisuuden oleskeluluvan saamiseen Suomeen. Hintapyyntö 110 000 euroa.

  1. Taksiyhtiö Suomen pääkaupunkiseudulla

Suomen pääkaupunkiseudulla toimiva taksiyhtiö, jolla on 8 taksiautoa. Yhtiöllä on 4 kuljettajaa työsuhteessa ja 4 kuljettajaa alihankkijana. Yhtiön vielä varsin uusi ja toiminta vasta kasvussa. Yhtiön toiminta myydään joko yhdessä tai kahdessa osassa. Yhtiön liiketoiminta antaa mahdollisuuden oleskeluluvan saamiseen Suomeen. Hintapyyntö ilmoitetaan kauppaneuvottelujen yhteydessä.

  1. Konditoria-kahvila Helsingissä franchising -periaatteella

Franchising-periaatteella toimiva konditoria-kahvila hyvällä liikepaikalla vilkkaassa kauppakeskuksessa Helsingissä. Konditoria-kahvilassa myydään uunituoreita pullia, leivoksia, pikkuleipiä ja täytekakkuja sekä suolaisia piiraita. Kaikki tuotteet on käsin leivottuja, eivätkä ne sisällä lisäaineita tai säilöntäaineita. Liiketoiminta soveltuu hyvin perheelle ja antaa mahdollisuuden oleskeluluvan saamiseen Suomeen. Hintapyyntö ilmoitetaan kauppaneuvottelujen yhteydessä.

  1. Camping- ja mökkimajoitustoiminta Suomessa

Tarjolla ostettavaksi muutamia vaihtoehtoisia camping- ja mökkimajoitusyrityksiä eri paikkakunnilla Suomessa. Liiketoiminta soveltuu hyvin perheelle ja antaa mahdollisuuden oleskeluluvan saamiseen Suomeen. Hintapyyntö riippuu kohteesta ja hinta ilmoitetaan kauppaneuvottelujen yhteydessä.