ONKO YRITYSTOIMINTASI KEHITYS- TAI KASVUVAIHEESSA? TARVITSISITKO RAHOITUSTUKEA TAI RAHOITUSTA TÄHÄN?

Kokenut liiketoiminnan konsultti Ari Huhtala NordGuide Oy -yhtiöstä neuvoo teitä mahdollisuuksista saada rahoitustukea tai rahoitusta yritystoimintanne kehittämiseen tai kasvattamiseen. Neuvonta tapahtuu kolmessa vaiheessa:

  1. Ensin asiantuntija analysoi liiketoimintaanne ja laatii tämän analyysin perusteella teille luettelon, että mitkä voisivat olla juuri teidän yrityksellenne sopivia ja mahdollisia tuki- ja lainarahoituslähteitä. Tämän luettelon lisätietolinkkeineen saatte mukaanne tarkempaa tutustumistanne varten. Tämän vaiheen hinta on 300 euroa + arvonlisävero 24% eli 72 euroa, yhteensä siis 372 euroa.
  2. Seuraavaksi asiantuntija käy yhdessä kanssanne läpi lupaavimmat rahoituslähdemahdollisuudet ja niistä valitaan se tai ne, joista näyttäisi kannattavan lähteä hakemaan rahoitusta.
  3. Asiantuntija laatii yhdessä kanssanne rahoitushakemuksen ja auttaa teitä tarvittaessa antamaan rahoittajalle tarvittavia lisätietoja. Tämä asiantuntijatyö tapahtuu tuntiveloitusperiaatteella eli palvelun hinta riippuu siitä, paljonko hakemuksen laatiminen ja jatkotyö vaatii asiantuntija-aikaa.

Kiinnostuitko? Jos kiinnostuit, niin ottakaa yhteyttä.