Blogi-kirjoitus ja video: Ratkaisuja marja- ja porotalouden kipeisiin ongelmiin haettiin rajanylittävästä yhteistyöstä

Tämä blogi-kirjoitus ja video julkaistiin Suomi-Venäjä -seuran nettilehdessä. Tällaista rajanylittävää yhteistyötä olemme kehittäneet Kolarctic Food Refining CBC -hankkeemme puitteissa- toki viimeisen vuoden aikana eivät muuttuneet olosuhteet ole tätä kehittämistyötä helpottaneet.

Satakunta vuotta sitten pohjoisessa ei ollut näkyviä valtionrajoja ja ihmiset kulkivat täysin vapaasti rajojen yli paikasta toiseen, kauppaa ja muuta yhteistyötä tehden. Tuolloin kaikenlaista kanssakäymistä oli lähes yhtä paljon itä-länsi- kuin pohjoinen-etelä -suuntaan. Onneksi pohjoisessa emme edelleenkään sodi keskenämme.

Linkki blogi-kirjoitukseen ja videoon/Link to the blog and video: https://suomivenajaseura.fi/ratkaisuja-marja-ja-porotalouden-kipeisiin-ongelmiin-haettiin-ylirajaisesta-yhteistyosta/?fbclid=IwAR23meZfkQIP90e9o1753GKcFXO220cquPkBH_e5wpA9lyr80ShjkiiXLWA

Jätä kommentti