Haluatteko muuttaa Suomeen ja HARJOITTAA LIIKETOIMINTAA SUOMESSA?

Haluatteko muuttaa Suomeen ja harjoittaa liiketoimintaa Suomessa? Muuttaminen Suomeen liiketoimintaa vaatii oleskeluluvan Suomeen. Sellaisen saaminen on nykyään vaikeampaa kuin aikaisemmin, mutta hyvän asiantuntijan avulla se on edelleen mahdollista. NordGuide Oy:n vanhemmalla asiantuntija Ari Huhtalalla, joka puhuu myös venäjää, on vuosien kokemus liiketoiminnan käynnistämis- ja kehittämiseen sekä myös oleskelulupien saantiin liittyvistä konsultoinneista ja hän voi auttaa teitä tässä asiassa.

Pankit Suomessa ja myös muualla Euroopan Unionissa eivät enää avaa helposti pankkitilejä ulkomaalaistaustaisille yrityksille. Sen vuoksi paras tapa saada oleskelulupa liiketoiminnan harjoittamiseksi Suomessa on ostaa toimiva, mielellään kannattava yritys. Sellaisia on Suomessa tarjolla, joten ne pitää vain löytää, valita niistä se sopivin ja analysoida yrityksen tilanne, jotta yrityksestä kannattaa maksaa riittävästi, jotta yrityskauppa toteutuu, mutta yrityksestä ei kuitenkaan kannata maksaa liikaa. Asiantuntijamme auttaa kaupankohteena olevan yrityksen analysoimisessa, kauppaneuvotteluissa, kauppakirjan ja muiden tarpeellisten sopimusten laatimisessa ja oleskeluluvan hakemisessa. Hyvin todennäköisesti asiantuntijan avustuksella kauppahinta alentuu siten, että alennuksella maksat helposti asiantuntijan palkkion. Joka tapauksessa tällainen yritysosto, ostetun yrityksen haltuunotto ja yrityksen jatkokehittäminen vaatii määrätyn verran pääomaa.

Kiinnostuitko? Jos kyllä, niin ota yhteyttä: Ari Huhtala, NordGuide Oy, www.nordguide.fi, ari.huhtala@nordconsult.fi, puh. +358 40 0691 449.