MYYNNISSÄ MIELENKIINTOISIA YRITYKSIÄ SUOMESSA

  1. Automaalaamo- ja korjausverstas

Helsingissä toimiva autojen korjausverstas, jonka palveluihin kuuluu:

  • autojen maalaukset,
  • autojen peltikorjaukset,
  • autojen muoviosakorjaukset,
  • autojen sähkötyöt,
  • autojen katsastuskorjaukset ja
  • autojen kolarikorjaukset.

Yhtiössä on vakituisessa työssä 3 työntekijää ja liikevaihto n. 200 000 €. Kysyntää yrityksen palveluille on enemmänkin, joten sen liiketoimintaa olisi mahdollisuutta laajentaa, kunhan yhtiöön otetaan lisää ammattitaitoisia työntekijöitä. Yhtiöllä on korjausverstas hyvällä paikalla Helsingissä ja sillä on työtään varten tarpeellinen kalusto ja työkalut. Yhtiön liiketoiminta antaa mahdollisuuden oleskeluluvan saamiseen Suomeen. Hintapyyntö 110 000 euroa.

  1. Taksiyhtiö Suomen pääkaupunkiseudulla

Suomen pääkaupunkiseudulla toimiva taksiyhtiö, jolla on 8 taksiautoa. Yhtiöllä on 4 kuljettajaa työsuhteessa ja 4 kuljettajaa alihankkijana. Yhtiön vielä varsin uusi ja toiminta vasta kasvussa. Yhtiön toiminta myydään joko yhdessä tai kahdessa osassa. Yhtiön liiketoiminta antaa mahdollisuuden oleskeluluvan saamiseen Suomeen. Hintapyyntö ilmoitetaan kauppaneuvottelujen yhteydessä.

  1. Konditoria-kahvila Helsingissä franchising -periaatteella

Franchising-periaatteella toimiva konditoria-kahvila hyvällä liikepaikalla vilkkaassa kauppakeskuksessa Helsingissä. Konditoria-kahvilassa myydään uunituoreita pullia, leivoksia, pikkuleipiä ja täytekakkuja sekä suolaisia piiraita. Kaikki tuotteet on käsin leivottuja, eivätkä ne sisällä lisäaineita tai säilöntäaineita. Liiketoiminta soveltuu hyvin perheelle ja antaa mahdollisuuden oleskeluluvan saamiseen Suomeen. Hintapyyntö ilmoitetaan kauppaneuvottelujen yhteydessä.

  1. Camping- ja mökkimajoitustoiminta Suomessa

Tarjolla ostettavaksi muutamia vaihtoehtoisia camping- ja mökkimajoitusyrityksiä eri paikkakunnilla Suomessa. Liiketoiminta soveltuu hyvin perheelle ja antaa mahdollisuuden oleskeluluvan saamiseen Suomeen. Hintapyyntö riippuu kohteesta ja hinta ilmoitetaan kauppaneuvottelujen yhteydessä.