TULE MEILLE PROJEKTI-/MYYNTIPÄÄLLIKÖKSI!

Yhtiömme NordGuide Oy koordinoi ja johtaa merkittävää, monivuotista Kolarctic Food Refining CBC Project -rajayhteistyöhanketta (www.kolarcticfood.com), jonka puitteissa olemme asiantuntijoiden voimin valmentaneet kumppaneitamme ja kehittäneet yhdessä monenlaisia poronliha- ja metsämarjatuotteita. Yhtiömme varsin pienestä koosta huolimatta olemme tärkeä toimija yhteistyökumppaneillemme.

Olemme hankkeemme toteuttamisessa nyt siinä vaiheessa, että on aika ryhtyä avaamaan markkinoita yhteisille tuotteille. Hanketyön aikana olemme havainneet myös muita yhteistyömahdollisuuksia, joten tuote- ja palvelurepertuaarimme tulee olemaan varsin laaja, eikä kysymys siis tule olemaan pelkästään elintarvikkeiden myynnistä.

Etsimme sinua, ennakkoluulotonta, työtä pelkäämätöntä ja myyntihenkistä osaajaa, projekti-/myyntipäälliköksemme. Työ on aluksi määräaikainen (12 kuukautta), jona aikana näytät meille ja kumppaneillemme kykysi.

Tarjoamme sinulle

+ mielenkiintoiset myynnin kehittämistehtävät, jossa selkeät päämäärät,

+ mahdollisuuden itsenäiseen työskentelyyn, jossa kuitenkin

+ asiantuntijoiden vahva tuki ja kannustus sekä

+ onnistuessasi työssäsi ja niin halutessasi mahdollisuuden tulla osakkaaksi yhdessä kehittämäämme liiketoimintaan.

Uskomme, että tämän tehtävän menestyksekkäässä hoidossa auttaa, mikäli sinulla on

+ myyntihenkisyyttä ja halu myydä tuotteita tai palveluja,

+ kokemusta myyntityöstä ja/tai myynnin kehittämistyöstä,

+ halu onnistua työssäsi ja

+ suomen kielen lisäksi ainakin hyvä englannin kielitaito, myös venäjän kielen taito olisi eduksi.

Työ edellyttää matkustamista. Yhtiömme toimisto sijaitsee Helsingissä, mutta työn voi ainakin osittain suorittaa myös etänä.

Kiinnostuitko? Jos kyllä, niin lähetä meille viimeistään keskiviikkoon 10.2.2021 klo 12.00 mennessä hakemuksesi ansioluetteloineen, jossa kerrot itsestäsi ja siitä, että miksi juuri sinä olisit meille se sopivin henkilö. Lisätietoja antaa toimitusjohtaja Ari Huhtala, NordGuide Oy, +358 40 0691 449, ari.huhtala(at)nordconsult.fiwww.nordguide.fi.