Onko sinulla KANNATTAVA YRITYS?

– voisi olla aika aloittaa SUUNNITTELU SINUN JA YHTIÖSI TULOVERON OPTIMOIMISEKSI

Suomessa poliittiset päättäjät ovat halunneet, että kannattavat yritykset kasvaisivat suuremmiksi ja vahvimmiksi ja siksi kannattaville osakeyhtiöille – tai tarkemmin niiden osakkeenomistajille – on Suomessa säädetty veroetuus tuloverotuksessa verrattuna tavallisiin palkansaajiin. Tämän veroetuuksia saadakseen on osakeyhtiön oma pääoma kuitenkin oltava varsin suuri. Oman pääoman kasvattaminen riittävän suureksi vaatii aikaa mutta hyvällä suunnittelulla tuota aikaa voi lyhentää merkittävästi. Voittoa tekevän yrityksen verosuunnittelu on siis varsin kannattavaa.

Mikäli tarvitset neuvoa tällaisissa tai myös monenlaisissa muissa yritystoimintaan liittyvissä asioissa, niin ota yhteyttä: Senior Advisor Ari Huhtala, NordGuide Oy, tel. +358 40 0691 449, e-mail: ari.huhtala@nordconsult.fi, www.nordguide.fi.

UHKAAKO YEL-VAKUUTUSMAKSUSI NOUSTA LIIAN SUUREKSI?

– Voit mahdollisesti itse vaikuttaa maksun nousun suuruuteen!

Oletko saanut tiedustelukirjeen eläkevakuutusyhtiöltäsi YEL- eli yrittäjäeläkevakuutusmaksusi, jossa vakuutusyhtiö antaa ennakkoilmoituksen mahdollisesti tulevasta suuresta maksukorotuksesta? Tiedoksesi, että useassa tapauksissa Sinulla on mahdollista vaikuttaa maksun korotuksen määrään, mutta se vaatii, että vastaat vakuutusyhtiön kirjeeseen oikein eli asiantuntevasti.

Mikäli tarvitset apua tässä, niin ota yhteyttä: Senior Advisor Ari Huhtala, NordGuide Oy, tel. +358 40 0691 449, e-mail: ari.huhtala@nordconsult.fi, www.nordguide.fi.